OM OS

Sociologer, arkitekter og designere arbejder gennem stærke og ligeværdige partnerskaber

Social Cities er en dansk forening med base i København og Tel Aviv i Israel. Siden 2009 har vi udviklet, designet og ledet læringsbaserede løsninger til NGO’er, CSO’er, offentlige og private institutioner i Skandinavien, på tværs af EU, i Mellemøsten og Latinamerika. Vores arbejde er forskningsbaseret og kombinerer teorier, byplanlægning, aktionsforskning og værktøjer fra kunst- og kulturgrenene.

Alle vores metoder og designs interagerer med de 17 verdensmål for social udvikling. Vi sigter mod at implementere så mange bæredygtige løsninger som muligt frem mod 2030.

Vi værdsætter mangfoldighed, gensidig respekt, ligestilling mellem kønnene og inkluderende, procesorienteret forandring.

Anne Boukris

Anne Boukris

Partner

Partner, Cand. Mag. Historie, minoritetsstudier og kommunikation. Forsker, Ass. prof. Køns- og minoritetsekspert. Projektdesigner, procesfacilitator og publikumskurator, Gestaltcoach.

Anne har arbejdet på tværs af Europa og i Mellemøsten med projektudvikling, deltagelsesformater og samskabelses-metoder. Siden 2000 har hun ledet og kurateret Copenhagen Jewish Film Festival og været venue manager hos Roots & Jazz.

Nina Louise Jensen

Nina Louise Jensen

Partner

Partner, arkitekt M.A.A., expert i bæredygtighedsdesign, kurator og konceptudvikler.

Nina har arbejdet med arkitektur, design, byplanlægning, udstillinger, bæredygtighedskoncepter og strategier, cirkulære designs, identitetsudvikling og fysisk planlægning af store danske festivaler som Roskilde Festival. Hun har arbejdet på tværs af Skandinavien og Sydamerika med grøn omstilling og socialt design.