Virtuelt Forum

Vores nye digitale platform for interaktive og engagerende møder


Vi har zoomet os gennem to års nedlukningerne stort set overalt i verden. Zoom er et endimensionelt og uraffineret kommunikationsredskab. Skal vi nå ud, skal vi designe og sanse os ind i hinandens hjerter og hjerner. Derfor har Social Cities indgået et samarbejde med en af verdens førende video- og kommunikationsplatforme Movies Everywhere.

Vi kan derfor, til enhver tid, fortælle, beskrive og invitere til indsigt og læring gennem vores platform. Det er vigtigt for vi arbejder mange steder i verden. Platformen er kreativ, kan levere kunstneriske udtryk, levende workshop-design og lyd- og visuel dokumentation samt integrere publikumsdeltagelse. Det muliggør vores rækkevidde og at vores partnere kan få glæde af vores indsigter overalt i verden.

Movies Everywhere er en kommunikations, filmproduktions- og softwareudviklingsvirksomhed, med speciale i online video og streaming i læringskontekster, på teatre, museer, on site etc. Siden 2011 har de udviklet indhold i flere medier, sammen med teknologisk udvikling, for at levere konsoliderede, brugervenlige og tilgængelige teknologiske løsninger.