Viajes de investigación e inspiración

Aprendizaje de Israel, Inglaterra, Suecia, España, & Chile

Gracias al Fondo Arte Nacional por apoyar varios viajes de investigación a Israel, Inglaterra, Chile y Suecia.

2021: España, Almería

Visitamos a miembros de los territorios de ALVELAL, productores, agricultores, empresarios que trabajan en cooperativas con ‘carbon farming’, es decir, iniciativas donde las comunidades de agricultores trabajan en métodos de cultivo que regeneran suelos y paisajes para hacerlos más resistentes a la desertificación.


2020: Israel

Vi tog til Haifa for at udforske konceptet og formatet af Museum Uden Mure i Wadi Nisnas, hvor vi lærte, hvordan nye museumsformater kan implementeres som tilgængelige fortællinger i offentlige rum. Vores research og besøg på forskellige projekter har inspireret mange ideer, og vi glæder os til at se, hvordan denne inspiration kan bruges i Danmark. Vores nøgletemaer for dette projekt er bæredygtighed, social forandring og kunstnerisk formidling og anerkendelse.


2020: London

Museum for hjemløshed og Museum for Migration. At opnå indsigt i metoder og design indenfor hjemløshed og nationale inklusions-design.


2020: Sverige

Besøg i Stockholm for at se på vandteknologi og projekter med miljøløsninger udviklet af Det Svenske Miljøinstitut. IVL.


2019: Chile

Chiloé i Chile er kendt som et unikt ’Living Lab’ med en lang tradition for træbyggeri og kunsthåndværk. Formålet med studieturen var at indsamle og dokumentere artefakter, materialeprøver og historier, herunder interviews med lokalbefolkningen på video, lyd og foto. Rejsen tog os rundt i kæden af ​​trækirker, ‘palafitos’ (huse på ben), lokale skibsværfter, nyere arkitektoniske fortolkninger blandet med lokale byggetraditioner samt stræben efter endemiske kulturer, såsom mingaen – traditionen for i fællesskab flytte huse på havet.